Pages Menu
Categories Menu

Posted on helmi 21, 2019 in Mistä Lisätuloa | 0 comments

Autopaikan lyhytaikainen vuokraus

Autopaikan lyhytaikainen vuokraus

Mikäli käytät autoasi säännöllisesti ja parkkipaikkasi on osan päivästä vapaana, on hyvä idea vuokrata autopaikka toiselle käyttäjälle. Varsinkin mikäli autopaikkasi sijaitsee alueella, jossa parkkipaikoille on tarvetta. Tällaisia alueita ovat usein esimerkiksi suurten kaupunkien kantakaupungit.

Lue myös muut vuokratuloon liittyvät artikkelit:

Vuokraa autoasi
Vuokraa Autopaikkaasi
Vuokraa Asuntosi AirBnB:ssä

Rent-a-park

Rent-a-park on suomalainen parkkipaikkojen vuokraussivusto. Se yhdistää tehottomassa käytössä olevat parkkipaikan omistajat ja tarvitsijat. Hyvää tässä on myös se, että tiettyinä aikoina tietyiltä alueilta ei vain yksinkertaisesti ole saatavilla parkkipaikkoja.

Julkaistaksesi kohteen vuokralle sinun tulee ensin kirjautua palvelun käyttäjäksi. Tämän jälkeen sinun tulee valita millaisella kategorialla haluat paikkaasi vuokrata; tunneittain, päivittäin vai kuukausittain. Tämän jälkeen luot kohteen, sen sijainnin ja kuvauksen sekä mielellään myös valokuvat.

Kohteen lisäyksen jälkeen voit valita aikataulusi, miten haluat vuokrata paikkaa. Voit myös poistaa ilmoituksen, mikäli niin haluat ja avata uudelleen myöhemmin. Rent-a-park maksaa tuotot ainoastaan PayPal-tilille, joka  voi olla suomalaisille hieman outoa. Rent-a-park ottaa parkkitapahtumasta 15% komission. Lisäksi PayPal ottaa jokaisesta maksutapahtumasta 2-5% komission + 0.35€ per tapahtuma.

Kohteita Rent-a-parkilla on enemmän kuin alla esiteltävällä Barkingilla, vaikkakin käyttöliittymä on vain netissä. Siinä mielessä todennäköisesti myös käyttävien kuluttajien määrä lienee suurempi.

Barking

Barking on Virolainen appi jolla voit vuokrata oman parkkipaikkasi eteenpäin. Barking:illä ei näytä olevan kovinkaan montaa paikkaa vielä tarjolla Helsingissä. Halutessasi tarjota kohdetta vuokralle sinun tulee täyttää tietosi kaavakkeeseen sekä parkkipaikkojen määrän ja tiedot.

Applikaatiossa ei ainakaan tätä artikkelia kirjoittaessani ole kovinkaan montaa kohdetta tarjolla. Appi sen sijaan näyttää toimivalta ja asialliselta, joten voisi odottaa tälle jonkinlaista menestystä.

Barking ottaa jokaisesta tapahtumasta 20% komission. Barkin maksaa kertyneet tuotot kerran kuukaudessa omistajan pankkitilille.

Lue myös artikkelini autopaikan tai parkkipaikan pitkäaikaisesta vuokrauksesta täältä.

Paljonko autopaikkaa vuokraamalla voi ansaita?

Tuotto riippuu aivan kohteesta ja sen vuokramäärästä. Kuukausivuokrat ovat markkinatasoisia ja pyörivät Helsingin kantakaupungissa 100 ja 250 € välissä. Mikäli kuitenkin vuokraat vain joustavasti vaikkapa päiväsaikaan tuntiperusteisesti voi tuotto olla esimerkiksi 1€ -3€ per tunti. Tuottosi siis riippuu siitä, paljonko olet kohdetta valmis vuokraamaan.

Plussa ja miinukset

+ passiivinen tulo tyhjästä

+ ei juoksevia kuluja .- vaatii kalenterin päivitystä

Post a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *