Pages Menu
Categories Menu

Posted on kesä 1, 2019 in Mistä Lisätuloa | 0 comments

Voiko kyselytutkimuksilla ansaita? Kokemuksia Clixsense.com kyselyistä

Voiko kyselytutkimuksilla ansaita? Kokemuksia Clixsense.com kyselyistä

Vaikka Internetissä liikkuukin hurjia tarinoita kyselytutkimuksista ansaitsemiseen, pidän kärjekkäinä liioitteluina. Mutta voiko tällä ansaita muutaman dollarin lomarahaa, täydellisenä luppoaikana? Kyllä voi!

Clixsense.com on palvelu, joka kokoaa yhteen muiden kyselytarjoajien kyselyitä. Se ei siis käsittääkseni ole itse kuluttajan eli kyselyihin vastaajan ja kyselyiden tarvitsijan välissä. Clixsense on siis enemmänkin alusta kyselyyn vastaajien ja kyselypalveluita tarvitsevien yhtiöiden välissä. Se järjestelmä kyselyjen arvostamisessa on myös selkeä, koska se ei tarjoa pisteitä vaan ihan selkeästä dollareita tai dollarisenttejä kyselyihin vastaamisesta, eikä sekavia pistejärjestelmiä arvontoineen.

Millaisia kyselyitä Clixsensessä on?

Täytät perustiedot itsestäsi, jonka perusteella sinulle tarjotaan kyselyitä. Hyvin usein myös kyselyissä on alussa tarkentavia taustakysymyksiä itsestäsi. Näillä tarkennetaan, mikäli olet sopiva juuri kyseiseen kyselyyn. Kyselyt ovat useimmiten hyvin yleisellä tasolla olevia kysymyksiä kotimaisten vähittäiskauppojen kuluttajatutkimuksista aina poliittisiin mielipiteisiin ja brändikokemuksiin.

Hyvin usein kysymysasetannat ovat jopa mielenkiintoisia, ja voi vain pohtia kuka tiedon kerääjä on ja mihin tarkoitukseen tietoa käytetään. Usein tunnistan olevani täysin kohderyhmän ulkopuolella, mutta tästä huolimatta vastauksesta maksetaan. Useimmiten kyselyitä on tarjolla päiväaikaan arkisin, joten paras aika täyttää kyselyitä iltapäivällä esimerkiksi töiden jälkeen bussissa.

Toisinaan kyselyt ovat vaillinaisia, ja vastaukset eivät vastaa kysymystä. Tällöin joko lopetan kyselyn tai näpyttelen levottomat vastaukset pöytään. Jos toimeksiantaja ei näe vaivaa kyselyn tekemiseen miksi minun tulisi nähdä vaivaa siihen vastaamiseen? No ei miksikään.

Suosittelen keskittymään lyhyihin muutamia kymmeniä senttejä palauttaviin kyselyihin sekä isompiin 1-4 dollaria palauttaviin. Huomioitavaa on, että joskus järjestelmä pitää vain yhden ikävän kyselyn auki ja vasta sen vastaamisen jälkeen saat näkyviin useampia parempia kyselyitä. Tämä lienee malli, jolla tietyt avainasiakkaat pidetään tyytyväisenä Clixsensen puolella ja kyselyhin saadaan tarpeeksi vastaajia.

Clixsense kokemuksia

Tätä artikkelia kirjoittaessani Tiistai-iltapäivällä tarjolla oli alla olevat tutkimukset

36 centtiä

Tämä tehtävä oli suomeksi ja vastaaminen otti 3 minuuttia.

53 centtiä

En tehnyt, koska mielestäni 53 senttiä 18 minuutista on liian vähän.

66 centtiä

Ajattelin olla tekemättä mutta bussissa kuitenkin näpyttelin, ja 22 minuutin sijaan tähän meni 14 minuuttia.

Kolme alla ollutta kyselyä lienevät olleen samoja kyselyitä eri palveluntarjoajilta. En ollut niistä mihinkään sopiva lisäkysymysten jälkeen.

2,4 dollaria 18 minuuttia

2,4 dollaria 22 minuuttia

1,87 dollaria 20 minuuttia

Esimerkki avoimista kyselyistä
Esimerkkejä avoinna olevista kyselyistä

Itse olen ansainnut hyvin satunnaisella vastailulla lähinnä työmatkojen lomassa bussissa tai jonoissa parin kuukauden ajan. Olen ansainnut kyselyihin vastaamalla siis 41,02 dollaria. Paljonhan se ei ole, mutta huomattavasti enemmän ansaintaa bussimatkoilta kuin aikaisemmin.

Ansaintani clixsense.com sivustolta
Olen asainnut muutaman dollarin luppoaikana alkuvuoden aikana. Ei korvaa työtä, mutta voittaa turhan sosiaalisen median selailun.

Liäsäksi palvelulla on suosittelu ohjelma jossa jokaisesta sisäänkirjautuneesta käyttäjästä saa kirjautumispalkkion, ja heidän suorittamistaan kyselyistä prosentin. Niin myös tämän artikkelin linkit ovat tällaisia suosittelulinkkejä.

Rahojen saanti Clixsensestä

Meille suomalaisille tutuin vaihtoehto ulosmaksusta olisi luonnollisesti PayPal, mutta valitettavasti PayPal on poistanut Clixsensen luotettavien kumppaneiden listalta kaikkien muidenkin kyselypalveluita tarjoavien palvelujen kanssa. Tähän lienee syynä Clixsensen rooli alustana, eikä itse palvelun tuottajana.

Clixsense.com maksutavat
Clixsense.com ulosmaksutavat eivät ole suomalaisille kovin tuttuja, mutta luotettavia.

Payoneer on kuin pankkitili, josta maksuja voi pyytää sekä tehdä eteenpäin. Ehkä kotimaisista tarjoajista lähimpänä voisi olla Holvi. Payoneerissa on tarjolla myös virtuaalinen Visa ja MasterCard, joilla voi maksaa monissa verkkokaupoissa.

Skrill on myös virtuaalinen pankki, jolla rahaa voi siirtää luottokorttien ja pankkitilien välillä palkkiota vastaan. Sieltä löytyy esimerkiksi rajapinta tutumpaan Trustly palveluun.

Tango card on ratkaisu joka tarjoaa rahojen siirtoa useilla eri vaihtoehdoilla kuten pre-paid pankkikorteilla tai lahjakorteilla. Tarjoama on todella amerikkalainen, mutta myös Amazon lahjakorttia voi joustavasti käyttää myös Euroopan Amazon kaupoissa.

Yhteenvetona omalla tilille, tai helppoon käyttöön esimerkiksi käteiseksi rahan saaminen ulos on haastavaa. Päivittäisiä kauppaostoksia näillä on vaikea maksaa, ellet tilaa itsellesi fyysistä prepaid visa korttia jostain palveluista.

Paljonko sillä Clixsensellä voi ansaita?

Kyselyihin vastaamalla voi ansaita muutaman kympin kuukaudessa, mikäli olet ahkera ja sinulla on luppoaikaa. Suuriin foorumeilla luvattuihin tuottoihin ainakaan Clixsense kyselyihin vastaamalla ei voi saada. Ehkä Amerikassa kaikki on toisin.

Plussat ja miinukset

+ helppo lisätuloa hukka-ajalla

+ ei riskiä

– pieni tuntitulo

– vaikea saada rahaa omalle käyttötilille

p.s kokeilemalla selvität sopiiko clixsense.com sinulle, tai lue muut tavat ansaita lisätuloa

Post a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *