Pages Menu
Categories Menu

Posted on maalis 17, 2019 in Mistä Lisätuloa | 0 comments

Häkkivaraston tai varastokopin vuokraus

Häkkivaraston tai varastokopin vuokraus

Ihmisillä hamstrausinto kasvaa vuosi toisensa jälkeen, joka onkin näkynyt Pelican SelfStoragen ja Cityvaraston kaltaisten toimijoiden nopeana nousuna. Heille varastonkopin vuokraus onkin kannattavaa liiketoimintaa.

Mikäli sinulla ei ole hamstrausintoa ja häkkikomerosi ammottaa tyhjyyttään, hyvä idea tehdä pientä lisätuloa on vuokrata oma häkkivarasto ulkopuoliselle. Kaikki eivät odotakaan esteetöntä pääsyä varastoon, vaan riittää että he voivat sopia etukäteen varastolle pääsystä.

Lue myös muut vuokratuloon liittyvät artikkelit:

Vuokraa autoasi
Vuokraa Autotallisi
Vuokraa Autopaikkaasi
Vuokraa Asuntosi AirBnB:ssä

Miten vuokrata varastokoppi?

Myös monilla yrityksillä on tarvetta pienelle lisätilalle erityisesti kantakaupungissa. Aina esimerkiksi kaikkien messumateriaalien ei haluta roikkuvan jatkuvasti toimistolla, ja tätä varten tarvitaan pientä varastotilaa. Näin olemme toimineet myös omassa yrityksessäni. Tosin meidän tapauksessa yksi osakkaista vuokrasi omasta taloyhtiöstään lisäkäyttöön pari ylimääräistä häkkivarastoa, joihin messutavaraa sullottiin.

Niin tai näin vuokraajan kanssa kannattaa olla tarkka vuokrasopimuksen ehdoista. Mitä siellä ei saa säilyttää, ja myös vakuutusasiat kannattaa selvittää, ettet joudu mistään vastuuseen, esimerkiksi varkauden tai taloyhtiön vesivahingon vuoksi.

Varastojen vuokraus ulos, voi olla myös hyvä idea taloyhtiöille tienata muutama penni lisää ja vuokrata tyhjiä tiloja varastokäyttöön ulkopuolisille. Samoin omakotitalon omistajilla on usein jonkinlainen liiteri tai autotallin jatke vapaana, jonka voisi helposti kaupallistaa vuokraamalla tilan ulos.

Varastokopin voi vuokrata ulos ainakin tori.fi, huuto.net, oikotie.fi tai etuovi.com sivustoilta. Myös Facebookista löytyy useita mielenkiintoisia ryhmiä, joiden kautta varastotilaa voi vuokrata ulos.

Paljonko varastokopista voi saada vuokraa?

Vuokra voi olla muutaman kympin kuukaudessa, riippuen sijainnista ja koosta. Esimerkiksi oikotie.fi sivustolla on hakukone myös toimitiloille ja varastoille. Siellä 3-4 neliömetrin koppeja vuokrataan 50-100 Euroa kuukaudesta.

Plussat ja miinukset

+ Helppo säännöllinen lisätulo

– Ei sallittua kaikissa taloyhtiöissä

– Vaatii toisinaan pientä jumppaa ovien avaamisessa

Post a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *