Pages Menu
Categories Menu

Posted on touko 6, 2019 in Miten Säästää | 0 comments

Vertaile hintoja ennen ostamista

Vertaile hintoja ennen ostamista

Hintavertailusivustojen määrä on kasvanut huomattavasti viimevuosina. Myös tarjoajien eli verkkokauppojen määrä on kasvanut ja samalla tuotteiden saatavuus. Toisinaan on todella vaikea seurata mistä mitäkin voisi saada edulliseen hintaan.

hintaopas.fi

Hintaopas.fi on tuo ratkaisun tähän ongelmaan. Hintaopas kuuluu samaan ryppääseen kuin ulkomaiset PriceSpy ja Prisjakt palvelutkin. Palvelussa voit vertailla tiettyjä verkkosivuja, ja klikata itsesi kätevästi verkkokaupan sivulla. Alustasta löytyy yli 5 780 kauppa- ja tuotearvostelua sekä 1 100 000 hintaa 205 000 tuotteessa, yhteensä 739 kaupasta.

Hintaopas.fi kokemuksia

Itse ostan verkosta melko paljon, ja varsinkin isompia ostoksia vertailien interentissä aktiivisestikin. Usein käyn läpi useita vertailusivustoja sekä verkkokauppoja.

Tätä tekstiä varten vertailin muutamaa tuotetta, ja koitin löytää vastaavat myös kaupoista joita hintaopas.fi vertailusivustolta ei löytynyt. Samsung galaxy jr6, Asics Gel-Solution Speed FF ja Sony PlayStation 4 Slim 500GB halvimmat vaihtoehdot löytyivät omien tutkimusteni mukaan kyllä juurikin hintaopas.fi palvelun kautta. Muut sivustot kuten Budget Sport, verkkokauppa.com ja Amazon eivät tarjonneet hintavertailu.fi löytämiä hintoja halvempia hintoja.

Muutenkin hintavertailujen käyttämisestä minulla on huvin vähän mitään pahaa sanottavaa. Mikäli paras vaihtoehto ei sieltä löytyisikään, antaa se erinomaisen tavan tehdä nopea markkinatunnustelu hinnan suhteen.

Paljonko sillä voi säästää

Kaikki ostokset kannattaa kilpailuttaa, vaikka olisikin jo päättänyt mistä ja mitä ostat, yleisen hintatason tietäminen on vahva etu, kun vaikka pyydät myyjältä valitsemastasi kaupasta alennusta. Potentiaalit säästöt liikkuvat muutaman prosentin ja kymmenien prosenttien välillä, ja väärällä valinnalla voit joka tapauksessa hävitä paljon.

Plussat ja miinukset

+ hyvät säästöt

+ helppoa ja nopeaa

.- ei ota huomioon offline kauppoja

P.S lue muita tapoja säästämiseen täältä

Post a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *