Pages Menu
Categories Menu

Posted on touko 13, 2019 in Mistä Lisätuloa, Yrittäminen | 0 comments

Mikä on Jungle Scout?

Mikä on Jungle Scout?

Sain edellisen Amazon liitännäisen artikkelin jälkeen kysymyksiä Jungle Scoutista. Jungle Scout aloitti toimintansa tarjoamalla Amazon myyjille työkalua Amazonin myyntivolyymien ja myyntimäärien analysointiin. Nykyään Jungle Scout on paisunut paljon, ja kiitos valtavan määrän suositteluja ja Amazon myynnin aloitusvideoita, kursseja ja oppaita on Jungle Scout nykyään lähes jokaisen Amazon myynnin aloittavan yrittäjän vakio työkalu.

Yllä oleva video on lyhyt esitys Jungle Scout ensimmäisestä koulutusvideosta, joka löytyy alapuolelta kokonaisuudessaan. Videolla kerrotaan miten

JungScout
JungleScout
  1. Löydät kannattavat tuotteet Amazonista
  2. Miten ja mistä hankit myytävän tuotteen
  3. Perusta Amazon myyjän tili ja perustat tuotteen
  4. Miten lähetät tuotteen Amazonin varastoon
  5. Miten optimoida tuotteen tiedot myynnin maksimoimiseksi

Jungle Scout Sales estimator

Jungle Scoutilla on ilmainen työkalu jolla voit ilmaiseksi arvioida myyntejä. Työkalun nimi on Amazon Sales Estimator. Työkalu arvioi yhden tuotteen, yhden myyjän myyntivolyymeja.

Telttasänky kategoriasta sports and leisure

Valitse tuote jonka myyntivolyymit haluat tietää.

Kohdasta tuotteen tarkemmat tiedot näet Amazonin “bestseller rank” eli monestko tuote on kategoriassa
sijalla 132 683 olevan telttasängyn myyntimäärät eivät päätä huimaa

Näin saat tietyn tuotteen ja tietyn myyjän myyntivolyymitiedot selville. Näin voit tehdä karkeaa arviota tuotteen potentiaalista.

Käytin palvelua alussa, mutta melko nopeasti siirryin käyttämään maksullista The Chrome Extensionia.

Jungle Scout The Chrome Extension

The Chrome Extensio on siis Google Chrome selaimeen asennettava lisäosa. Se etsii hakutulosten perusteella myyntivolyymit euroissa ja määrissä, hinnat, tuotearvioiden määrän sekä kategoria sekä myyjän FBA vai FBM. FBA tarkoittaa Fullfilled By Amazon, eli tuote on Amazonin varastossa josta Amazon hoitaa tuotteiden lähetyksen ja asiakaspalvelun. FBM taasen tarkoittaa Fullfilled By Merchant, eli kauppias hoitaa itse tuotteen lähetyksen omasta varastosta ja asiakaspalvelun.

Tärkeää tuloksessa on myös oikeassa alakulmassa oleva Opportunity Score, eli mahdollisuusarvio. Se antaa arvion kategoriasta myynnin, kilpailun ja tuotteen helppouden mukaan eli miten paljon myydyillä tuotteilla on arvosteluja ja millä tasolla ne ovat.

Palvelun on maksullinen, mutta poiketen valtavirrasta kertamaksu riittää, ja kuukausimaksua siinä ei ole. Itse ostin Pro version lähes kaksi vuotta sitten, ja se toimii edelleen mallikkaasti.

Kertamaksulla saat palvelun käyttöösi ikuisesti

Million dollar case study

Million dollar case study oli suurin syy miksi kiinnostuin Amazon kaupasta. Siinä he tekevät live projektin myyden bambutikkuja Amazon.com:issa. Se oli erionmainen opastus oikeiden esimerkkien kautta miten Amazon toimii, ja miten siellä voi listata tuotteita.

Post a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *