Pages Menu
Categories Menu

Posted on maalis 10, 2019 in Miten Säästää | 0 comments

Matsmart kokemuksia

Matsmart kokemuksia

Tilasin toimistolle jotain pientä Matsmartilta, joten tässä viimeisimpiä Matsmart kokemuksia. Tarjouksessa oli Löfbergin päiväysvanhoja annosspussikahveja, Celsiusta ja Oatly Cold brew Latte juomia. Tsekkaa matsmart.fi minun affiliate linkin takaa, ja mikäli tilaat jotain saan pienen komission.

Celsiusta menee melko vähän, mutta toisaalta 1 € per tölkki on hinta jonka voin maksaa pantteineen tuosta tuotteesta. Ei senttiäkään enempää.

Kahvia kuluu luonnollisesti tasaisesti, ja kilohinnaksi tuli 4,6€. Verrattuna perinteiseen 500g tiiliskiveen melko edullisesta ostoksesta on kyse.

Cold Brew Lattet kuluvat todennäköisesti kun kahvinkeitto ei kiinnosta.


Tuotteet tulivat käytevästi laatikossa perille. Ainut ongelma oli, että Painavampi Celsiuksen laatikko oli painanut yhden oatly purkin rikki jokta olivat isossa laatikossa irrallaan. Onneksi lähetyksessä ei ollut mitään pilaantuvaa eikä herkkää, mutta vähän sotkua tuli.

Hävikkiruokaa

Ilman Matsmartia nämäkin tuotteet oilsivat joutuneet todennäköisesti hävikkiin. Matsmart kertookin sivuillaan, että vuonna 2017 he pelastivat 2500 tonnia ruokaa pohjoismaissa. Se on noin 60 rekkakuormallista, joten melko kunnioitettava määrä.

Täällä Fiksuruoka ja Matsmart artikkeli ja täällä kokemuksia Fiksuruoka palvelusta.

Post a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *