Pages Menu
Categories Menu

Posted on helmi 21, 2019 in Mistä Lisätuloa | 0 comments

Rahaa Leipomalla

Rahaa Leipomalla

Lähes jokaisessa suomalaisessa ansaitse lisätuloja blogissa mainitaan leipominen yhtenä mahdollisena lisätulon lähteenä. Suomessa hintataso on korkea ja kysyntä matalaa, ja kakut ovat hinnoissaan. Tämä siitä huolimatta, että suomalaiset rakastavat kakkuja ja voileipäkakkuja.

Leivonnaisten raaka-aine kulut ovat hyvin matalia, ja vaikka leipominen ottaakin aikaa on kate hyvä. Mitä enemmän tuotteita voit tehdä samalla kertaa sitä parempi tuotoksi tulee per tunti. Markkinointi on melko yksinkertaista esimerkiksi Facebookin eri kanavilla. Teksti esimerkkihintoineen ja muutama nätti valokuva tehdyistä tuotteista.

Myydessäsi muista pyytää ainakin 50% maksusta etukäteen. Tällöin kukaan ei jätä tuotteita noutamatta, kuten niin monelle on tapahtunut.

Paljonko leipomalla voi ansaita?

Kakkujen hinnat ovat melko korkea, useita kymppejä yhdestä. Vantaa puskaradio ryhmässä hinnat alkavat käytännössä 30 Eurosta ylöspäin ja voileipäkakut alkaen 25 euroa. Usein tilattavat kakut tulevat isompiin tilaisuuksiin, jolloin kakkuja tilataan useampia tai isompia. Monet ansaitsevatkin leipomisella sieviä lisätienistejä.

Plussat ja Miinukset

+ hyvä kate ja melko riskitön

– ei tuo automaattista tuloa

– työlästä

Lue lisää tavoista ansaita lisätuloja täältä

Post a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *