Pages Menu
Categories Menu

Posted on maalis 7, 2019 in Mistä Lisätuloa | 0 comments

Vuokraa juhlatilasi Venuun kautta

Vuokraa juhlatilasi Venuun kautta

Venuu.fi:tä on kehuttu tapahtumatilojen AirBnB:ksi. Sivustolla kuka tahansa voi laittaa oman tilansa vuokrattavaksi, ja kuka tahansa sitä voi kysellä. Jos olet aloitteleva yrittäjä hulppeine toimitiloineen tai sinulla sattuu olemaan vaikka asiallinen kesämökki, joka soveltuu tilaisuuksien järjestämiseen, kannattaa miettiä, josko tilaa kannattaisi vuokrata.

Verkkosivustolla on yli pelkästään Suomessa 2900 erilaista tilaa vuokrattavana, joten omasi sopii tänne varmasti asiallisesti. Tuloja on hää- ja juhlatiloista aina sauna- ja kokoustiloihin. Erilaisten tilojen skaala on hyvin laaja. Vuokraajia ovat niin toimistohotellit kuin ravintolatkin. Mukaan mahtuu myös muutama yksityishenkilönkin vuokraama kohde. Jopa puljuja ja Amin Asikaisen treenipäivää vuokrataan kokoustilana.

Toisaalta mikäli tarvitset näyttävää tilaa johonkin omaan tapahtumaasi, en usko, että mistään saa niin kattavaa tietoa Suomen tapahtumatiloista kuin venuu.fi:stä.

Miten Venuu toimii?

Rekisteröitymällä sivustolla kysytään sinulta yleistiedot yhtiöstäsi ja tilastasi. Käytännössä näiden perustietojen jälkeen pääset täyttämään syvää tietoa tilastasi. Kun vuokraat tilaasi, lopulliset yksityiskohdat määritellään aina vuokraajan ja kiinteistön omistajan kesken. Näin ollen omalta osaltaan systeemi perustuu myös luottamukseen siitä, että kerrot Venuulle oikeat tiedot vuokratapahtumasta. Sinällään hieno osoitus suomalaisesta luottamuksesta.

Paljonko sillä voi tienata?

Päivävuokrat vaihtelevat huomattavasti muutamista kympeistä tuhansiin euroihin. Tuotto siis on hyvin tapauskohtaista. Mikäli sinulla on potentiaalinen tila vuokrattavana, annna tälle palvelulle lämpimän suosituksen.

+ Helposti lisätuloa

– harvalla on tiloja tarjolla

Lue myös muita vuokraamiseen liittyviä juttuja täältä.

Post a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *