Pages Menu
Categories Menu

Posted on maalis 1, 2019 in Mistä Lisätuloa, Yrittäminen | 0 comments

Treamer työnvälitys

Treamer työnvälitys

Treamer on moderni työnvälityspalvelu joka välittää lyhytaikaisia pieniä tehtäviä ja siten yhdistää työvoiman tarvitsijat ja työntekijät. Vuoden 2019 alusta lähtien toimeksiantajina on voinut olla ainoastaan yritykset, joten valitettavasti yksityishenkilöt eivät voi tilata treamerin kautta esimerkiksi lumen aurausta tai kodin siivousta.

Kokemuksia Treamerista

En ole itse ollut työntekijänä Treamerissa, mutta olen sen kautta teettänyt muutamia tehtäviä omalle yritykselleni, ja ainakaan työntekijät eivät ole olleet epämotivoituneita. Appi on toiminut hyvin toimeksiantajan näkökulmasta, ja mikäli ei ole Treamerin henkilöstö on erinomaisesti ja ripeästi hoitanut asiat kuntoon, siten että molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä.

Olen teettänyt Treamerissa moniakin tehtäviä. Suurin osa tehtävistäni ovat liittyneet tuotteiden tarroitukseen ja varasto tai järjestelytehtäviin. Tekijöiden taustat ovat olleet värikkäitä ja kansalaisuuksia on ollut useita. Olen myös saanut apua ruotsinkielisen kuluttajakyselyn tekemiseen, kielitaitoiselta henkilöltä. Lähinnä tehtävä oli kuluttajakyselyiden vastausten puhtaaksikirjoitusta ja avointen vastausten käännöksiä.

Miten treamer toimii?

Treamer on siis moderni työnvälityspalvelu. Voit rekisteröityä työntekijäksi joko Tremerin apissa tai treamer.fi:ssä. Koska Treamer toimii työnantajan, on heillä myös työntekijän vastuut. Näin ollen sinun tulee tunnistautua Treameriin ja toimittaa heille myös verokortti ja muut työllistymiseen tarvittavat luvat kuten oleskelutodistus. Myös sosiaaliturvatunnus ja luonnollisesti tilinumero palkanmaksua varten vaaditaan.

Voit selata töitä rekisteröitymällä palveluun joko luomalla tunnukset tai Facebookin kautta. Voit rajata työpaikkojen näkyvyyttä etäisyyden perusteella. Voit lisätä itsestäsi palvelussa ”treamer taitoja”, jolloin pääset hakemaan tiettyihin töihin. Tällöin sinun tulee myös todentaa taitosi. Tällaisia taitoja ovat esimerkiksi ajokortti, hygieeniapassi, työtrvallisuuskortti, vartijakortti, järjestysmieskortti, alkoholilisenssi, taksiajolupa ja niin edelleen. Kun olet lisännyt taitosi voit hakea näitä taitoja vaativiin tehtäviin.

Mitä enemmän kerrot itsestäsi ja taidoistasi sitä todennäköisemmin pääset tekemään työtehtäviä. Työnantajat voivat arvostella sinut työn suorituksen jälkeen, joten on tärkeää, että jätät hyvän kuvan itsestäsi koska se vaikuttaa työnantajien tuleviin valintoihin. Kerro myös syvällisesti omista työkokemuksistasi, mikäli niitä on.

Kenelle Treamer sopii?

Oikeastaan se sopii kaikille jotka tarvitsevat lisätuloa, sivutuloa, työkokemusta tai muuten vain haluavat tehdä erilaisia työtehtäviä.

Paljonko Treamerilla voi ansaita?

Tehtäväkohtaiset palkkaukset alkavat yleensä 9 eurosta tunnilta, mutta erikoisosaamista vaativat tuntipalkat voivat olla huomattavastikin korkeampia. Ole tarkkana, että saat työstä asiaankuuluvat lisät!

Plussat ja miinukset

+ Joustava, valitset itse omat työaikasi ja työsi

+ selkeä prosessi ja Treamer on aktiivinen toimija

+ hyvää työkokemusta

.- siirtymät töihin

.- Palkkiot välillä pieniä ja työn kestot lyhyitä

Post a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *