Pages Menu
Categories Menu

Posted on helmi 14, 2019 in Mistä Lisätuloa, Miten Säästää | 0 comments

Vuokraa autosi BloxCar alustan kautta

Vuokraa autosi BloxCar alustan kautta

Yhteiskäyttöpalvelut ovat olleet viimevuosina hurjassa nousussa, ja niitä onkin tarjolla jos jonkinlaiseen tarkoitukseen. Bloxcar.fi eli shareit BloxCar on suomalainen auton vertaisvuokrauspalvelu. Voit vuokrata autosi parkkipaikaltasi joko tunniksi, päiväksi tai viikoksi. Hinnoittelu on itse päätettävissä. Autosi on siis silloin vuokrattavissa sillä alueella kuin itse asut.

Lue myös muut vuokratuloon liittyvät artikkelit:

Vuokraa Autotallisi
Vuokraa Autopaikkaasi
Vuokraa Asuntosi AirBnB:ssä

Miten BloxCar vuokraus toimii?

  1. Liity  Blox Cariin osoitteessa bloxcar.fi
  2. Lisää autosi sivustolle kuvineen
  3. BloxCar tarkastaa autosi tiedot ja antaa alustavan suositushinnan. Voit kuitenkin päättää itse hinnoittelusta vapaasti
  4. Sinun on aina otettava vakuutus, jota kutsutaan Shareit-turvaksi. Vakuutuksessa on erilaisia kattavuuksia.
  5. Blox Car lähettää sinulle infopaketin joka tulee olla autossa jatkuvasti saatavilla kun auto vuokrataan
  6. Määrittele auton saatavuus kalenteriin

Käytännössä kun asiakkaasi haluaa vuokrata autosi hän varaa sen palvelun kautta ja ottaa sinuun yhteyttä. Sovitte auton vuokraamisesta ja avainten luovutuksesta aina vuokraajan kanssa. Joillakin avaimet ovat säilytyksessä erillisessä laatikossa auton tuulilasissa tai takalasissa, ja jonka saa auki koodilla.

Kokemuksia BloxCar:ista

Itse en ole omaa koslaani vielä antanut vuokralle BloxCarin kautta, lähinnä koska auto on yrityksen omistuksessa. Netistä sen sijaan löytyy hyvinkin ristiriitaisia kommentteja alustasta. Suurin osa kommenteista on tyytyväisiä tai jopa ylistäviä. Samaan aikaan muutama todella negatiivinen kommentti löytyy erityisesti vakuutuksen kattavuudesta ja vuokraajien luotettavuudesta.

Kuten muissakin vertaispalveluissa, kannattaa olla tarkka kenelle oman autonsa antaa vuokralle. On ihan ok joskus sanoa ei.

Mitä siitä maksetaan

Auton vuokrat ovat muutaman euron tuntipalkkiosta satoihin euroihin erikoiautoista per päivä. Normaalien perheautojen päivähinnat pyörivät noin 50 Euron tienoilla. Tästä hinnasta Blox Car ottaa 20-30%, riippuen tasostasi. Myös tieliiton jäseniltä Blox Car ottaa 20%. Sinulla tästä jää käteen siis alle 40€ miinus Vakuutusmaksut (lähtien 5€) ja auton käytöstä aiheutuneet kulut. Sanoisin että päivästä tuottoa syntyy noin 20€, jolla voi kattaa autoilusta syntyviä kuluja. Mikään hurmaava liiketoiminta tämä ei ole.

Plussat  ja miinukset

+ Helppo tapa kattaa auton kustannuksia

+Säännöllinen tuotto

+ saatat löytää itsellesi asiakkaaksi naapurin tms. joka voi vuokrata autoasi säännöllisesti ja jakaa autoilun kustannuksiasi.

.- työläs manuaalinen prosessi vs. pieni tuotto

Lue lisää ideoita lisätulojen saamiseen täältä

Post a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *